Delicious · 10. juli 2021
Vakantie in eigen land
Vakantie in eigen land is fantastisch. Daar zijn heel veel mensen achter gekomen tijdens de coronacrisis. Natuurlijk, we hebben geen palmbomen of de garantie op hete zomers. Toch heeft ons kleine kikkerlandje enorm veel te bieden. Het is heel gemakkelijk om naar het buitenland te gaan, terwijl Nederland zo veel te bieden heeft.
Delicious · 26. juni 2021
Wat is carpaccio?
Carpaccio, dat klinkt Italiaans als je het uitspreekt, vol passie en overgave. Dat is correct. Het staat bij veel restaurants op de kaart en wordt vaak als voorgerecht gepresenteerd. Ook wordt het vaak gebruikt als onderdeel van een gerecht.
Delicious · 24. april 2021
De mooiste stranden
Heerlijke stranden? Waar vind je die nou eigenlijk. Er zijn zo veel verborgen pareltjes te vinden. Kies daarom niet standaard en blindelings voor Lloret de Mar, Ibiza of Chersonissos. Als je even wat verder kijkt dan je neus lang is dan geef je jezelf de kans om op de mooiste plekken ter wereld te komen. Is dat alleen voor de rijken? Nee, zeker niet. De ANWB (bron) heeft namelijk een overzicht gemaakt van de mooiste stranden van Europa en de mooiste stranden ter wereld.
30. maart 2021
Drie nieuwe Michelinsterren
Het nieuws over de Michelinsterren galmde al even door de de top van de Nederlandse gastronomie: de nieuwe sterren zijn bekend!