Lekker inpakken voor de zomer

Nog twee dagen en dan is het officieel zomer. Dat betekent dat we de winterspullen officieel weer op kunnen bergen en dat doen we maar al te graag. Tijd om van het zonnetje te genieten! Daarnaast nemen we in de zomer ook graag vakantietijd op en als we op vakantie gaan, nemen de ook de nodige dingen mee. Dus wat mag er dit jaar niet ontbreken in jouw koffer? Ik vertel het je in deze blog, lees je mee?

Genoeg kleding om te mixen

Uiteraard wil je op vakantie genoeg kleding mee. Iedere dag bij de wasserette moeten aansluiten: dat is niet leuk. Het is handig om geen complete outfits in te pakken maar eerder wat items die je leuk met elkaar kunt mixen zodat je steeds een nieuwe outfit hebt. Pak een poloshirt in, een paar gewone shirts en wat shorts en je bent al een heel eind onderweg, en dat terwijl je nog niet eens vertrokken bent!

Niet te veel mee

Ondanks dat je niet constant je kleding wilt wassen, is het ook niet nodig om je hele hebben en houden mee te nemen in je koffer. Niet alleen is dat onhandig, het is ook gewoon onnodig. Door outfits af te wisselen met verschillende items en af en toe een was te draaien, verlicht je ook de hoeveelheid spullen die je mee moet nemen en dat is een stuk meer ontspannen reizen.

Naast de gewone koffer

Uiteraard nemen we niet alleen maar kleding mee als we op vakantie gaan. Zeker gedurende de reis willen we nog wel wat verschillende soorten entertainment consumeren. Vergeet dus naast je reisdocumenten en wat je gewoonlijk zoal in je rugtas hebt zitten, ook geen nieuw boek in te pakken. Wellicht neem jij ook je koptelefoon mee zodat je onderweg een serie of film kunt kijken of zodat je gedurende de reis lekker naar buiten kunt staren terwijl je naar jouw favoriete nummers luistert. Daar is het immers vakantie voor!

Even nog in huis halen

Ga jij nou binnenkort op vakantie en mis je nog wat? Geen zorgen, als je goed inventariseert wat je nodig hebt, kan je alles in een keer nog even inslaan. Toch nog een extra poloshirt mee? Dat is zo besteld en als je op tijd bent, is het vast binnen voor jij op pad gaat. De voorbereiding voor de vakantie van start gaat, is toch onderdeel van de voorpret!

Geef een reactie